Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temiz içerikli kozmetik arıyorsanız Biocosmed markasıyla tanışın

Kozmetik sektöründe Biocosmed markasıyla başarılı bir giriş yapan Fatma Köksal, temiz içerikli ürünler sunuyor. Çevre dostu ve doğal içerikler kullanan Köksal, AR-GE çalışmalarına devam ediyor. Yeni ...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Temiz içerikli kozmetik arıyorsanız Biocosmed markasıyla tanışın

"Amacımız güzelleştirmek, zarar vermek değil"
Uzun yıllar kozmetik sektörüne çalışan ve artık kendi markasını kuran Fatma Köksal, Biocosmed markasıyla sektöre hızlı bir giriş yaptı. Temiz içerikli ürünleri müşterilerine sunan Köksal, "İnsan ve çevre sağlığı için doğal içerikli ürünler tercih edilmeli. Amacımız güzelleştirmek, yıkmak veya zarar vermek değil" dedi.
21 senedir kozmetik sektörüne çalışan ve sektörün bütün kademelerine hakim olan başarılı İş İnsanı Fatma Köksal, temiz içerikli ve çevre dostu ürünler tasarlamak için kolları sıvadı. Ekibiyle birlikte uzun süren bir AR-GE çalışmasının ardından kendi markasını kuran Köksal, Biocosmed markasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Hammaddelerini yerli firmalardan alan ve sürdürülebilirlik prensibiyle üretim yapan Fatma Köksal, başarı merdivenlerini de emin adımlarla çıkmaya başladı.


"BU İŞTEN KEYİF ALDIM"
48 yaşında olan ve Eskişehir'de yaşayan Fatma Köksal, kozmetik sektörüne 2003 yılında mümessil olarak başladığını anlattı. Köksal, "Zaman içinde kozmetik ürün tanıtım ve satışı yaparken  bu işten keyif aldığımı fark ettim ve bir daha da bırakamadım" dedi.
"ÇEVRE DOSTU İÇERİKLER TERCİH ETTİK"
Biocosmed ürünlerinin geliştirme süreci hakkında da konuşan Köksal, "Ürün geliştirme beklediğinden uzun geçti. Hedefe uygun formülasyon için üzerinde uzunca bir çalışma yapıldı. Ardından deneme süresi, gelen kullanıcı yorumları ve sonrasında nihai formüle karar verdik. Sonrasında ambalaj, tasarım, e-ticaret ortamı için bir dizi hazırlık takip etti. Formüldeki içeriklerde çevre dostu, sadece insan sağlığı için değil,  çevreye de zarar vermeyen içerikler tercih edildi. Hammaddeler yerli firmalardan, sürdürülebilirlik ve skinimalizim prensibini belirlemiş firmalardan temin edildi. Ambalajı izin kutusu geri dönüşüme uygun" diye konuştu.


"YENİ BİR FORMÜL OLAN ATELOCOLLAGEN İÇERİYOR"
Biocosmed'i diğer markalardan ayıran özellikler hakkında da bilgi veren Köksal, "Yeni  bir formül olan atelocollagen içermekte ve tamamen yerli üretim hammaddesinden son ürüne kadar. Kozmetik ürünlerinde doğal içerikler kullanılmalı... İnsan ve çevre sağlığı için doğal içerikli ürünler tercih edilmeli. Amacımız güzelleştirmek, yıkmak veya zarar vermek değil" ifadelerini kullandı.
"AR-GE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ"
Fatma Köksal, "Aslında cildin üç ana şeye ihtiyacı var. Bunlar sırasıyla temizleme, nemlendirme, onarma ve koruma. Biocosmed olarak ileri dönemde temizleme ve koruma ile birlikte içten destek ürünü de ekleyerek  cilt serisi oluşturmayı hedefliyoruz. Biocosmed olarak daima kaliteye önem veriyoruz. Kullanıcılarımız da bunu fark ediyor ki olumlu geri bildirimler alıyoruz. Tabi biz Biocosmed olarak daha iyi ve daha kalitesini sunmak için AR-GE çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

"KOZMETİK ÜRÜNLER VAZGEÇİLMEZ"
Pandemi sürecinden sonra kurulduklarını belirten Köksal, "Biz pandemi sonrası kurulan bir firmayız ama ben sektörden gelen biri olarak söyleyebilirim ki: Pandemi de bile insanların bakım yapmaktan vazgeçmediklerini gördük. Kişilerin evde kendi doğal bakım rutinlerini oluşturduklarını biliyoruz. Gözlemlerim sonucunda kozmetik ürünlerin vazgeçilmez olduğunu ve her daim  yeniliklere açık olduğunu gördüm" şeklinde konuştu.


"SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ BÜYÜK"
Sosyal medyanın kozmetik sektörüne büyük bir etkisinin olduğunu ifade eden Köksal, "Ürün çeşitliliği, ulaşılabilir olması , fazla seçenek  sunması, fiyat karşılaştırma, bütçeye uygun alışveriş vb. birçok özelliği bir arada sunuyor. Biocosmed olarak sosyal medya reklamlarımız var. (Instagram, Trendyol). Daha aktif olabilmek  adına çalışmalarımız devam ediyor. Şuan piyasadaki ürününüzün içeriği de çok iyi. Biocosmed'in yeni serumu onarıcı, sıkılaştırıcı ve nemlendirici özellikleriyle cildinizi gençleştirir. İçerisinde bulunan yüzde 3 Atelocollegen ve yüzde 3 hyrolonik acıt ile anti aging etki sunar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.