Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Arabica Coffee House: Yerli Kahvenin Güçlü Adımlarla Büyüyen Markası”

Arabica Coffee House, Türkiye’nin yerli ve milli kahve markası olarak öne çıkıyor. 2024’te 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Yüksek kaliteli kahve deneyimi sunuyor. Yeni ürünler ve sürdürülebilirlik projeleriyle farkını ortaya koyuyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
“Arabica Coffee House: Yerli Kahvenin Güçlü Adımlarla Büyüyen Markası”

Arabica Coffee House, Türkiye’nin kahve sektöründe yerli ve milli bir marka olarak öne çıkmaya devam ediyor. CEO’su Av. Sertaç Yalçın’ın liderliğinde büyümeye odaklanan marka, 2024 yılında 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor. “Fark Yarat, Öncü Ol” sloganı ile yola çıkan Arabica Coffee House, günlük 3 ton kapasiteyle kahve kavurma fabrikasında yüksek kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini işleyerek, nitelikli bir kahve deneyimi sunuyor.

Yalçın’ın yönettiği bu başarılı girişim, sadece kahve sunmakla kalmayıp, aynı zamanda yeni gıda üretim tesisleriyle tatlı, sandviç ve çikolata gibi ürünleri de üreterek geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Ayrıca, şirket sürdürülebilir enerjiye yatırım yaparak, güneş enerjisi projeleriyle kendi enerji ihtiyacını karşılamaya başladı. Arabica Coffee House, bu yatırımların yanı sıra kadın istihdamını destekleyen projelere de büyük önem veriyor. Yeni kurulan tesislerinde ev kadınlarına yönelik eğitimler düzenlenerek, onların iş gücüne katılması sağlanıyor   .

Bu kapsamda Arabica Coffee House, hem kahve tutkunlarına hitap eden kaliteli ürünleriyle hem de sürdürülebilir ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.